/:



När ska det upphöra? När jag ska ha orken att sluta?
Jag kan inte släppa dig.. jag är galet kär i dig. Men du gör mig bara illa.. men jag är för kär för att släppa taget. När ska du förstå.. förstå hur mycket jag bryr mig och hur galen jag är i dig. Jag vet inte vad jag ska göra, vad jag ska säga.. hur jag ska bete mig. Jag är kär i dig, och jag önskar att allt bara vore bra.
Jag hatar att älska dig.. jag hatar att vara kär i dig. All den kärlek jag ger dig, kommer jag nog aldrig att få tillbaka.
Jag älskar dig, och jag kan inte hjälpa det.

OCH

Och Nu har jag en fungerande moped för alla som vill veta!
Och idag blir min farbror 30, grattis på dig gubbe!
Och Jasminen fyller 17, grattis baby!
Och jag ska nog antagligen gå på way out west i gbg och glo på lily allen!
Och bara för att hon är fett cool, måste jag se henne!
Och jag är kär i stig, han e mysig.
Och det var skönt att få träffa honom, efter ca 2 veckor utan kramar och pussar!
Och nu ska jag röka, för jag vet inte vad jag ska skriva.
Och så ska jag äta något, och lyssna på lasse lindh, för han är bra.
Och idag tycker jag om att skriva *och* om ni inte märkt det.
Och peace out mother fuckers!

Snyggdag!

Hey sweethearts. Igår var en lyckad dag, shoppade med sophia inne i stan och fikade på donken. Sen bar det av hem till mig efter 4 timmar i stan, vi käkade tacos sen åkte vi till centrum och hyrde 4 st filmer och köpte lite candy! Vi kollade på 3 filmer sen somnade vi, vi ska se den fjärde idag!
Köpte en jätte fin leopard tröja/klänning igår på HM sen köpte jag en rosa tyllkjol på Gina Tricot, den liknar den som SJP har i sex and the city. Jätte fin faktiskt, idag mår jag mycket bra. Är glad och aaah, fast jag har fortfarande lite sorg inom mig.. är sjukt förvirrad och massa. Men det orkar jag inte skriva om nu! Jag har iaf tagit lite ego bilder på mig själv idag, för att jag har en snyggdag idag! Känner mig extra söt och snygg :)

Lägger upp favvobilden på mig själv som jag tog idag!!
Nu ska jag ta en cigg sen spela lite spel :)

Peace Out Sweethearts


Lite små happy

åh, pratade precis med min älskade sophia! Saknar henne som bara den, men nu har vi iaf bestämt att vi ska fika imorgon och jag ska hjälpa henne shoppa lite! Så nu har jag något att se fram emot!



Sophia, <3 

Monday

och så var det måndag & livet suger balle.
jag är så fruktansvärt trött på allt, kan man inte bara få leva och må bra?! i några jävla timmar eller något i alla fall?
jag saknar dig markus, men du verkar då inte känna det samma.. vilket suger.
jag vet inte vad jag ska skriva eller något.. så jag ger upp nu och slutar för idag.. om det inte plötsligt vänder och jag kommer på något att skriva.

Peace Out, MTF

Hallåj!

Nu är jag hemma igen efter ett par dagar i norrtälje! Jag saknar min baby som in i norden och vill krama på honom nu, men han är inte hemma. Han är på kryssing.. ;P
Men idag har jag inte gjort så mycket, just nu sitter jag och pratar med lite folk på msn. En mycket speciell person nämligen min farbror som jag inte träffat på evigheter! Ska åka ner till honom i gbg snart och festa lite! :D Han blir ju gubbe snart så får passa på när han fortfarande är ung och har ork.. de e ju bara typ 12 dagar tills han blir 30! :D
( du vet att jag älskar dig ändå även om du är medelålders thomas ;D )

Menmen, imorgon kanske det blir landet, jag får se om jag orkar. Annars åker jag kanske ut på lördag istället! Eller så blir det hemma hela helgen, har inte riktigt bestämt mig än!
Tänkte att jag kunde lägga upp en sommrig och blöt bild ifrån när jag var i bulgarien!







Såååå, visst e man söt! hahha

Nej nu ska jag ta och göra något annat, spela lite spel eller något annat trevligt!!
Ha det bra sötnosar,

ChingChing
  • Senaste Nytt

    Kategorier

    Arkiv

    Bloggvänner

    Sök i bloggen

    bloglovin RSS 2.0