Bara för att jag är bäst

Igår var det grill mys med the oldies! Det var najs, blev lite full bara men aah xD
Just nu sitter jag framför tv'n med papi & git. Ska snart gå och sova, är sjukt trött. Imorgon ska jag och papi ut och åka motorcykel, äntligen! Vi ska åka till norrtälje på middag hos farmor (:

Men jag är sjuuukt glad för jag kommer antagligen att gå ut med VG i både svenska och engelska!! Känns sjukt skönt med tanke på att jag var påväg att sumpa båda dom ämnena. Men nu e jag back on track och det går riktigt bra!

Juste jag måste bara säga till en person som har kommenterat ett inlägg att jag är inte för ful för killar?! Jag är jävligt söt, sen liksom bara för att jag skriver om olika killar så betyder inte det att jag har "ny" kille varje vecka. Jag har massa killkompisar så säg ingenting för du vet ingenting din tönt! Jag är riktigt söt och underbar, och bara för att jag inte har en kille betyder inte det att ingen vill ha mig (;

Men nu ska jag umgås lite och sen sova!
Nattinatti sötnosar!
Ching, <3

Onsdag

Jaaaa ni, jag vet inte vad jag ska säga. Är allmänt trött bara, har solat lite idag och fått lite färg! Slutade halv 11 idag så det var riktigt skönt (:

Och till dig du vet vem fan du är.. sluta skriv till mig jag vill inte ha något med dig att göra! Så sluta skriva, smsa och vad det nu en är. Du förvärrar bara saken. 

Men jag funderar på vad jag ska hitta på för trevligt ikväll, tror jag ska krypa ner undertäcket och kolla på någon film!

Menmen, orkar inte skriva mer och vet inte vad jag ska skriva mer

ChingPling

KÄNN INGEN SORG FÖR MIG STHLM!! FÖR JAG ÄR SUPERMAN!

Heeey, idag är jag på riktigt bra humör! Har varit i stan idag med underbara über söta människor! Har köpt mig en bikini, nya solisar, nya piercingsmycken och maaaassa annat :D eller typ en grej till.. hårfärg xD

Sen drog jag, mickis och michelle till my place och käkade ben & jerrys samt färgade mitt hår! Blev übeeeer snyggt! Är mkt nöjd! Ska väl ta och ladda upp en bild på söta lilla jossi ;D

hihi, just nu ligger jag här i sängen och är bara allmänt glad, försöker få tag på sötnosen Ante, men han svarar inte.. han är väl för upptagen ^^

sååååå jaaa, vad ska jag göra?! vad ska man göra?! jaaa inte fan vet jag ;D

hihi, nej nu ni sötnosar ska jag nog ta mig en cigarett och lösa lite korsord!
Hoppas eran dag varit lika underbar som min!! 

Ching <3

                                  ÄR MAN COOL SÅ ÄR MAN!

YATZY!

Haha, fölåt att jag inte skrivit på ett tag. Har helt glömt bort de! Men det har inte hänt så mkt. Har varit ensam hemma i helgen med min storebror. Har typ legat på soffan hela helgen och kollat på film! Just nu sitter jag ute och spelar yatzy på internet mot min kära syster johanni. Är skit trött och mår jätte illa, ska väl ta och sova snart. Imorn ska jag färga håret och köpa nytt piercingsmycke till både tutten och läppen tror jag. Snart slutar skolan och snart åker jag till bulgarien ska bli riktigt skönt!

Men nu vet jag inte vad jag ska skriva mer, ska bli bättre bra att uppdatera. Och börja kommentera bloggen ffs! Får ju knappt några kommentarer! 

Ching

Bio

Hejhopp, ska gå på bio ikväll med alfred! Det ska bli trevligt, vi ska se Män som hatar kvinnor, jag har ju redan sett den men säger inte nej till att se den igen :)

Lekte lite med mobilen och tog lite nya bilder på mig! Här har ni en av dem :)

 Ching

When will my reflection show Who I am inside?

Hemma idag, är ledig så det är skönt. Mickis kom precis till mig, vet inte vad vi ska göra. Jag ska åka till täby sen iaf och köpa underkläder, rawr (;

Men vet inte vad jag ska skriva mer.. 

Ching

God help the outcasts

 I don't know if You can hear me
Or if You're even there
I don't know if You would listen
To a gypsie's prayer
Yes, I know I'm just an outcast
I shouldn't speak to you
Still I see Your face and wonder...
Were You once an outcast too?

God help the outcasts
Hungry from birth
Show them the mercy
They don't find on earth
God help my people
We look to You still
God help the outcasts
Or nobody will


I ask for wealth
I ask for fame
I ask for glory to shine on my name
I ask for love I can posess
I ask for God and His angels to bless me

 
I ask for nothing
I can get by
But I know so many
Less lucky than I
Please help my people
The poor and downtrod
I thought we all were
The children of God
God help the outcasts
Children of God

Låten är underbar, jag älskar den.
Fick två st brev idag, dom var positiva och negativa.
Jag hoppas allt går rätt nu och att de blir bra igen.
Jag har levt med den här ångesten i några år nu och jag hoppas den försvinner efter allt är klart.

Nej

Sitter i skolan, är trött, nere och ledsen. Jag orkar inte.. jag vet inte vad det är med mig. Men jag vet inte hur länge till jag klarar det hära. Jag vill vara lite igen, riktigt liten. Då problemen knappt fanns, problemen då var väl om man glömde sin nallebjörn på dagis eller något. Jag orkar knappt något... jag är såå trött på allt. /: 

Kan inte alla problem bara försvinna. Jag vill bara åka hem nu, orkar inte vara här längre. Vill ha lov och kunna åka iväg, åka bort till bulgarien. Till värmen, solen och främmande människor. Snälla kan inte allt bara bli bra.

 

 

<3

Ligger här i sängen hemma och är med min bästy mickis, <3 hon ska sova här inatt, gaaalet mysigt. Vi har kollat på bolt och mickis grät lite så där gulligt, hon tyckte den var fett sorglig xD <3

Som sagt vi ligger i min säng kollar runt bland massa fula bloggar xD
Ligger även och tänker på fredrik.. vet inte vad jag ska göra med honom.. vi typ bråkar eller något. Jag tycker verkligen om honom och han är aah.. underbar. Men vet inte vad jag ska skriva mer nu. men jag och mickis ska väl ta och sova snart!

CHING

Mickis, <3

Oh lord

Hemma igen efter ett underbart HBT läger!! :) Jag träffade en underbar människa som hette michel!! Han och jag ska gå i pride paraden tillsammans den 1 augusti!! Sååå galet najs :D Vi ska brud & brud, vi ska ha en varsin bröllopklänning i pridefärgerna! Vi ska ju gå för svenska kyrkans sektion så vi tänkte att michel tänkte vi kunde vara ett lesbiskt par som ska gifta sig eftersom att det blev lagligt nu den 1 maj i år (:

Meeenmen, jag vet itne vad jag ska skriva mer! Har fått ett nytt rum nu iaf, det är mycket större och har walk'n closet! :D
Det är en flamingo rosa vägg och min underbara 140 säng! Och inga fönster, så de är mörkt och sköönt :D  Är skit glad över det också! 

I veckan blir det skola och förhoppningsvis ska jag träffa min baby fredzi också :D Han är en så söt och underbar kille! Han är verkligen en kanon kille som verkligen bryr sig om mig, skit gulligt! DU ÄR BÄÄÄST FREDZI! :D <3

Men nu ska jag gå ut och röka och ringa fredzi <3

CHING 

koooorn

ja, jag sitter ute och lyssnar på korn! Ska snart gå in och fortsätta packa! Åker till karlberg idag på läger med lite folk från sku! De blir naaajs!! Jag känner mig så söt idag, de e inte klokt asså. Yeaaaaah jag vet inte vad jag ska skriva. Men jag kommer hem på söndag igen iaaf!! Skriver då duuuudes!!

KYYYYYYSSSS

 

(fredzi är söt)

det är dig jag älskar

Jag är kär i dig, jag älskar dig. Jag önskar att du någongång kan besvara mina känslor, att det någon gång kan bli du och jag. Jag kommer aldrig sluta älska dig, du är i mitt hjärta, du kommer alltid finnas där. Jag tänker på dig dag som natt. Jag brinner för dig, för allt som har med dig att göra. Du är min teddy, min prins. Jag glömmer dig aldrig ska du veta. Jag vet att jag kanske borde gå vidare, men det är svårt.

Jag kommer nog aldrig hitta någon som dig, någon som har fått mig må så bra. Jag önskar att du en dag ska se och förstå hur mycket du betyder för mig. Jag skulle kunna skriva i flera timmar men just nu får jag inte fram några ord, allt jag vet är att jag älskar dig. Och jag vill inte släppa taget om dig, vad som än händer kommer jag alltid att vara här för dig. Jag kommer alltid att vara din. 

Jag älskar dig, kom ihåg det. Vad som än händer glöm det aldrig. 

.

Falska människor finns det gott om i denna värld!

give me some love people

Skola

Hejsan hoppsan. Nu sitter jag i skolan och har flortistteknik med camilla. Vi ska planera en plantering som ska vara utanför butiken! Jag är skiit trött och vill bara hem och sova typ, är hungrig också.. suck-

Vet inte vad jag ska skriva mer men puss på er sötnosar

Nej jag är inte så frisk,

Hej alla people in the hood. Just nu sitter jag ute och röker hemma och far min. Jag är bakis som ett jävla svin, känner mig inte helt nykter än...
Valborg var najs, var i berga med massa brudar. Hade det mycket trevligt och höll mig ganska nykter.

Igår var jag i berga på grillmys med nattis och lite annat folk. Jag blev full som ett jävla svin och hade det mycket trevligt tills det blev för mycket. Vi körde ett drickspel som hette pyramiden... och efter det var jag riktigt full och glad. Sen missade jag tåget jag skulle ta och det sista tåget.. så jag blev helt förstörd för att jag missat de och var liv rädd att pappa skulle vara jätte arg på mig. Så jag börja stor böla och ringde pappa och grät oavbrutet tills pappa kom och hämtade mig. Min älskade nathalie tröstade mig hela tiden och var alldeles underbar. 

Du ska veta nathalie att jag älskar dig otroligt mycket, och du betyder så gudomligt mycket för mig. Du är verkligen en äkta vän och jag är så glad att jag har dig i mitt liv. Tack för att du finns min älskade vän. Du är en av mina allra bästa vänner. Med dig vid min sida kan jag klara allt. Du är min livsglädje!

Men nu ska jag göra lite skolarbete. 
Ching

Nathalie Emma Maria Häggberg; Jag älskar dig ♥