Äntligen...

...är det över, det som jag inte orkade prata om förut. Jag har varit i rättegång idag emot en man som utsatte mig för ett övergrepp när jag var 14. Han blev dömd till tvångsvård & skyddstillsyn i två år. Om han inte fullföljer det så får han två månaders fängelse istället.
De känns skönt att det hela äntligen är över, efter ca 3 år. Nu kanske ångesten släpper lite, den kommer alltid vara kvar, men jag kan äntligen få förtränga händelsen och slippa ta upp den någe mer. Känns så otroligt skönt, det är en bra samtidigt en inte så bra dag.
Det har varit otroligt jobbigt och har varit fruktantsvärt nervös. Jag spydde inne på toaletten precis innan jag skulle in i rättssalen, sen spydde jag även efter. Det var antagligen som pappa sa att det var nervositet och spändhet som orsakade illamåendet. Jag mår fortfarande illa och känner mig spyfärdig. Men åhhhh va de e skönt att det är över! Ja, jag repiterar det flera gånger, men ni kan inte förstå hur jag har mått eller kännt och hur skönt det är att allt är över om ni inte har varit i samma sitts själva.

Hela det hära fallet har fått mig till att bli inspererad att varna unga tjejer att träffa folk ifrån nätet, speciellt män. Man vet aldrig och då menar jag aldrig. Tro mig det är inte kul när man väl varit med om något sådant hära, dumt nog så anmälde jag det inte förens ca 1 år efter händelsen och det var ren tur att han var känd hos polisen innan, annars hade de nog lagts ner. Så snälla tjejer, damer, kvinnor, brudar, you name it; Anmäl på en gång om du blivit utsatt för något form av övergrepp. De lönar sig i längden! Okej, det känns jobbigt ett långt tag undertiden, men när det hela väl är över så känner man sig så lättad! Anmäl för dina vänners-, familj-, andra kvinnor- och unga tjejersskull! Så att inte dom bli utsatta för samma sak. Genom att anmäla så är det ett liten bit på vägen mot en säkrare värld för oss tjejer!

Jag har inte mycket mer att säga, men thank god att det äntligen är över!

its a vampire's buisness

haha, mina underbara pojkar! Ni e fan inte kloka! x)

Skööönastey everey!!

Not 2 happy

Hey alla sötnosar. Har inte mkt att blogga om just nu, mår inge vidare bra och har ingen lust att blogga!
Jag lovar att jag ska blogga mer så fort jag mår bättre.
I veckan har jag iaf inte varit i skolan, får se om jag kommer gå dit ngn dag den här veckan.. har som sagt ingen ork eller lust med ngt just nu.
men nu ska jag ut och ta en cigg sen kolla film eller ngt!
Hoppas allt är bra med er.
See ya bitches!

Sunday = Rainday

Japp, som ni kanske förstår på rubriken så regnar det här.. en hel del faktiskt!
Det har iaf varit en riktigt bra helg, i fredags var det fest hos brottman med mina brudar.
Igår så var det sthlm zombie walk, vilket var riktigt jävla kul. Ska lägga upp en bild på hur snygg jag var, för jag tyckte att jag var riktigt snygg om jag får säga det själv ;)
Sen idag så har jag varit i stan med mami, vi var på nordiska museet som hade chokladfestival. Så vi har frossat en del choklad, vilket var sjuukt gott. Men är as mätt nu xP

Men nu ska jag ut och ta en cigg i regnet sen spela ludo! Sen kolla på playa del sol, för min mami är nämligen med i kvällens avsnitt! Så glöm inte att kolla på Svt 1, kl 20.00 för då är min mami med i tv!!

Seee ya bitches! <3



Jag som zombie! :D <3

Nog världens vackraste systrar!



www.rothbart.blogg.se



www.bettybooze.blogg.se



Dessa två är systrar och det är tamejfan de vackraste kvinnorna jag har sett i hela mitt liv! Jag känner dom inte, men jag är ändå stolt över dem. Dom verkar vara så otroligt starka och helt underbara!

I fucking adore you!

Keep the good stuff comin' säger jag bara!

Ni har i alla fall mig fast klistrade vid era bloggar, till den dagen ni slutar blogga, vilket kommer bli en sorglig dag!


<3

Sometimes life really sucks!



ibland känns livet extra jobbigt, som nu till exempel!

Trötter.

Om jag vore en av dvärgarna i snövit så skulle jag vara trötter. Jag e fan typ alltid trött nu mera. Pallade inte gå till skolan idag, så jag stannade hemma och sov istället. Är inne i en depp period känns det som. Ikväll ska jag iaf ut med pappa, vi ska på bio :) De ska bli trevligt.
Imorn ska jag till min advokat och gå igenom massa saker inför den kommande grejjen.. *suck*
Typ därför jag är i en depp-period för att jag är så sjukt nervös inför den dagen.. känns sjukt jobbigt /:
Kan berätta efter att de varit vad det är för något, vill inte nämna det här och nu innan.
Menmen, sitter ute och röker nu iaf, och det blåser som saaaatan! Ska sätta mig och plugga lite engelska tror jag, jag ska försöka orka det iaf.

Sitter och lyssnar på Ken Ring's nya album fortfarande, känns som att jag inte kommer tröttna på det än på ett tag!

Men nu vet jag inte vad jag ska skriva, har uppdaterat lite nu iaf!

Seee yaa bitches!

Änglabarn

Idag har jag inte gjort så mycket, har bara varit hemma och sovit, spelat och lyssnat på Ken Ring's nya album :)
Har blivit helt besatt av de albumet, speciellt en av låtarna. Nämligen låten Änglabarn, den går rakt i i hjärtat och är riktigt bra! Lyssna på den och älska den <3



lalalala, måndag!

Hejhopp gummisnopp. Sitter hemma med Junia och Felicia! Vi har varit lite olydiga och skippat skolan. pallade inte vara kvar, de var sååååååååååååååååååååååå tråkigt!
Vi har typ bara varit hemma här hos mig och chillat, glot på 2 filmer.
Vet inte riktigt vad jag ska skriva , men skriver senare eller ngt.
Seeeeeyaaaa Bitches! <3

Broken

Hej, jag är trasig. Vad är du?
Jag vill bara tacka dig för att du har förstört hela mitt liv. För att du tog mitt hjärta och sedan trampade sönder det totalt! Och sen vill jag tacka dig för att du fick mig att sluta tro på kärlek, och juste vill tacka dig också för att du ljög för mig och lurade mig. Tack så sjukt mycket, du har gjort mitt liv så galet underbart! Tack för att du krossade mitt hjärta! Jag hoppas du och den nya blir riktigt lyckliga och att ni blir lyckliga när jag försvunnit!
Och juste, FUCK YOU!

BUUUUULLLLLLLE

JAG VILL HA EN STOR FET JÄVLA BULLJÄVEL! OCH DET ÄR NU!

  

.

Jag orkar inte mer, förlåt

Gåshud!

Så galet duktig unge! De här är Ulrik som vann lilla melodifestivalen. Jag är typ kär i en 13 åring xD
Nej men jag är så sjukt duktig och söt. Får gåshud av hans röst!
You Go Boy! <3